torstai 30. syyskuuta 2010

Miljönääri –vai biljönääriäidit

Kun ohjelmaa kuvattiin oli työnimenä "Elämää Marbellassa" olimme pudota perseellemme kun kuulimme Nelosen päättäneen ohjelman nimeksi ” Miljönääriäidit"


a) koska harmistuimme, ettei nimi ollutkaan Biljönääriäidit

b) pelkäsimme mahdollisia onnenonkijoita

c) tv-sarja on puhdasta viihdettäOhjelman nimen ei ole tarkoitus olla maailman vakavin, se ei perustu pankkitiliemme saldoon, eikä ohjelman tekijät niitä ole kyselleetkään – ideana tässä sarjassa on ollut se, että kuvataan hyvin erilaista elämäntapaa Espanjassa, Marbellassa, joka pullistelee vauraita ihmisiä.


Tv-sarjan jaksoihin on leikattu kuvauspäivien aikana tapahtuneet asiat tiivistetysti. Kuvausten aikana toteutimme elämäämme kuuluvia asioita nopetetulla aikataululla. Tämä ei siis ole mikään dokumenttielokuva elämästämme, vaan tässä on esitetty sellaista puolta meistä, jonka on ajateltu Suomessa kiinnostavan, eli on paljon asioita, jotka olemme rajanneet ohjelman ulkopuolelle ja jokaista siivousta tai ruoanlaittoa ei ole kuvattu. Totta kai ohjelma näyttää erilaiselta, kuin mitä itse kuvitteli, ainakin siinä mielessä, että jos kaksi kuukautta kuvataan, ja lopulta siitä leikataan 20 minuutin jaksoja – jokainen ymmärtää että se ei ole silloin dokumentaarinen totuus vaan viihdettä!


Olemme olleet yllättyneitä ohjelman synnyttämästä keskustelusta ja kohusta. Tietenkin on hienoa, että katsojaennätykset paukkuvat, ja asioista syntyy keskustelua. Jos lähtee tällaiseen ohjelmaan, tietenkin toivoo, että se menestyy.


Toisaalta, olemme seuranneet hämmästyneinä, kuinka vakavasti meidän joitakin juttuja on analysoitu, ohjelma on kuitenkin tarkoitus olla kevyttä viihdettä. Ja edelleen ajamme kyllä mieluummin Bentleyllä kuin Ladalla ;)


Mukavia katseluhetkiä ja huumorilmieltä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.