torstai 14. lokakuuta 2010

Real Madridin vieraana!

Saimme kutsun seuraamaan Real Madridin ja Mallorcan välistä jalkapallo ottelua. Tämä kutsu ei kuitenkaan ollut ihan tavanomainen, koska se sisälsi meno-paluun Madridista Mallorcalle yhdessä Real Madridin jalkapallojoukkueen kanssa, heidän yksityiskoneessaan. Matkaan kuului myös yöpyminen samassa hotellissa jalkapalloilijoiden kanssa, illallinen pelaajien kanssa ja liput otteluun Vip katsomoon. Jalkapalloa aika vähän seuranneina, emme heti osanneet edes kuvitella, kuinka suuresta asiasta olikaan kyse. Espanjassa jo jonkin aikaa asuneena olimme kuitenkin nähneet kuinka kiihkeästi seurattu urheilulaji jalkapallo on ja kunka paljon tunteita se pystyykään herättämään. Hieman epäröimme, koska emme ole jalkapalloilun faneja emmekä ymmärtäneet lajista yhtään mitään, mutta kutsu tuntui kuitenkin niin houkuttelevalta, että uteliaisuudesta päätimme lähteä reissuun. Olihan joukkueessa erittäin nimekkäitä ja komeita pelaajia, kuten Cristano Ronaldo, Guti, Iker Casillas..

Matkamme alkoi Madridin lentokentältä, jossa tutustuimme pelaajien huoltotiimiin, managereihin, sponsoreihin ja kymmeniin toimittajiin. Lentokentän turvatoimet olivat todella tiukat, yksityiselle puolelle ei päässyt ilman asianmukaista paperia ja turvamiehiä oli joka puolella. Saimmekin oman turvamiehen, joka liikkui mukanamme matkan ajan, olimmehan nyt Real Madridin vieraana ja menossa heidän yksityiskoneellaan Mallorcalle. Meitä alkoi jopa hieman jännittää mitä reissu toisi tullessaan, alku oli ainakin hyvin vaikuttava.

Pelaajat saapuivat terminaaliin yhtenäisissä tyylikkäissä tummissa puvuissaan ja paitapuseroissaan. Silmäniloa riitti todellakin ja mieleen tuli väkisin kuva juorulehden sivuilta Cristiano Ronaldon vatsalihaksista..  Saimme kyllä monia kysyviä ja flirttaaviakin katseita, se on myönnettävä. Poikien yksityiskoneessa matkustaa erittäin harvoin, jos koskaan nuoria naisia.... moni olisi erittäin mielellään ollut paikallamme tässä tilanteessa. 

Koneeseen siirtyi ensin huoltoporukka, lehdistö sitten me vieraat ja viimeisenä pelaajat. Lähikontakteja syntyi väkisinkin ja pelaajien hymyt olivat hurmaavia. Kone täynnä lihaksikkaita ja komeita nuoria miehiä, voisiko enempää toivoa..? Cristiano Ronaldo istui sivuttain meihin ja hän oli kovasti kanssamme juttutuulella. Moni muukin pelaaja kyseli mielenkiinnolla kuinka pääsimme mukaan. Meille rupesi pikkuhiljaa valkenemaan miten mittavasta asiasta oikeasti oli kyse ja kuinka suljettua elämää nämä jalkapallotähdet oikeasti elävät.

Matka Madridista Mallorcalle meni erittäin mukavasti ja nopeasti. Laskussa meille annettiin tiettyjä turvaohjeita ja lentokentällä ymmärsimme syyn siihen. Fanit olivat kuin hyeenalauma, he tekivät kaikkensa, jotta saisivat koskettaa tai edes nähdä vilauksen pelaajista. Me saimme myös osamme, salamat välkkyivät koko ajan, tokihan meitä luultiin pelaajien tyttöystäviksi :)

Siitä sumasta selviydyttyämme pääsimme bussiin jossa oli tummennetut lasit. Sankka fanijoukko ympäröi bussin... Bussiamme tarvittiin saattamaan poliisisaattue, koska perässämme seurasi kymmeniä autoja ja mopoja aina hotelliimme asti. Hotellin edustalla oli vastassa valtava fanilauma, joka sekosi pelkästään bussin näkemisestä. Real Madridin lakanat ja liput heiluivat fanien käsissä ja huutomyräkkä oli valtava, meitä rupesi väkisin naurattamaan. Nyt olimme erittäin hyvillämme kaappien kokoisista turvamiehistä, joita oli toivottavasti tarpeeksi. Hotellissa meidät sijoitettiin pelaajien kanssa ylimpään kerrokseen turvallisuus syistä. Fanilauma huusi yötä-päivää hotellin edustalla, ympäriinsä oli sijoiteltu patjoja ja telttoja mihin fanit olivat leiriytyneet.

Saapumisiltanamme söimme illallisen pelaajien kanssa, joka oli alkuun jännittävän tuntuinen tapahtuma, pelaajat kuitenkin rentouttivat tunnelman nopeasti rennolla olemuksella. He kyselivät kiinnostuneina kaikesta mahdollisesta ja olivat kovin inhimillisiä, siihen nähden kuinka kovan luokan tähtiä olivat. Heillä oli tietenkin oma kokki mukana ja ruokavaliossa noudatettiin tiukkaa linjaa. 

Jalkapallopeli oli todellakin kokemisen arvoinen, tunnelma oli huikea ja Ronaldon kantapää kikat jäivät kyllä mieleen. Vip-katsomossa oli julkkiksia, kutsuvieraita, ja sponsoriyritysten edustajia. Peli oli nopeasti ohi, Real Madrid voittaessa komeasti.

Kotiinpaluu oli samanlaista hullunmyllyä fanien kanssa, tilanteet tuntuivat jopa muutamaan otteeseen vaaralliselta. Madridin takaisin päästyämme matkamme jatkui vielä Marbellaan. Matkalla kävimme läpi reissuamme ja kyllähän se tuntui uskomattomalle. Emme voineet olla ihmettelemättä kuinka suurien tähtien kanssa olimmekaan päässeet matkalle. Hieno muisto jäi mieleen pitkäksi aikaa, kuten komeat pelaajatkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.